I denne sæson er der ingen undervisning på Bogholder Allé. Step fortsætter dog med Susan Helmuth og starter onsdag d. 7/9 med nybegynder step kl 17-18, begynder/let øvede kl 18-19 og øvede kl 19-20.

ShowAkademiet tilbyder fortsat privat undervisning samt undervisning til skoler og institutioner, samt kurser for pædagoger og lærere v. Merete Dam.

 

Merete har over 10 års erfaring med undervisning i alt fra vuggestuer til gymnasiet, private danseskoler, solo undervisning og lærerworkshops. Hun har arbejdet med undervisning samt udvikling af skoleprojekter for Dansehallerne, på projektet Sacre du Printemps på Østre Gasværk sammen med Dansk Danseteater og de sidste 3 år har hun arbejdet for dansefyrtårn ROK og Aaben dans i Roskilde på skoleprojekter samt talent udvikling.

I flere år har Merete haft fast gang på Ishøj Kulturskole hvor hun fast underviser børnehaven Trækronerne i bevægelse og dans.

Merete har været med i udviklingen af projektet Dansematematik for 6 klasser der beskrives i undervisningsministeriets  store forskningsprojekt “Læring i Bevægelse”.

Alle danseprojekter er unikt sammensat men af tidligere projekter kan nævnes.

“twist et tal” – 0.-2. klasse

“dansematematik” 5. -7. klasse

“trolde” 2. klasse

“symbolik” 4.-6. klasse

“grammatik” 7. klasse