Merete Dam

meretePortrætMerete er Showakademiets indehaver. Hun er uddannet moderne danser med en bachelor i dance theatre på Laban og efteruddannet på Statens Scenekunstskole som danseformidler. Merete har siden 2005 undervist fuld tid på danseskoler samt lavet kreative danseforløb i folkeskoler og børnehaver. Merete er derfor en dygtig underviser både for de allermindste, for drengene og for de teknisk dygtige elever.
Merete har en baggrund indenfor teaterdans og dette vil afspejle sig i hendes undervisning, da dans ikke kun handler om at springe højest og dreje flest gange rundt men om at kunne formidle en historie.
Jo bedre en danser man bliver, jo mere teknisk krævende bliver trin og kombinationer, og Merete formår at hæve sine elever til et meget højt niveau, da hun også underviser professionelle.

 

Susan Helmuth

Susan HelmuthSusan Helmuth har mange års erfaring i stepdans fra træning i både ind- og udland. I 80’erne Underviste hun hos Doug Crutchfield og derefter på forskellige danseskoler i København, herunder “Hot Foot Studios” ejet af Michael Sandwick, som hun var fast dansepartner med i mange år. Hun har medvirket i film, tv, cabaret og æren af at optræde sammen med Brenda Bufalino i “The Queen of Tap Dance” sammen med Michael Sandwick på hhv. Dansescenen og Nørrebros teater. De seneste år har hun været selvstændig underviser, steppet til festivaler mm., men er nu glad for at kunne være en del af ShowAkademiet.

Susan underviser StepDans holdene om onsdagen.